3D tekening 01

Let us do the thinking

Het denkproces is de basis van onze ontwerpmethodiek. Door aandachtig te luisteren naar uw noden en wensen en deze te combineren met onze expertise, zijn we zeker van een optimaal resultaat. Een ontwerp dat werkt, goed aanvoelt én er goed uitziet. Zo krijg je gelukkige eindgebruikers, genereer je een langere gebruiksduur en dus een duurzaam design.

Onze werkwijze voor een geslaagd ontwerp

how 01

WE LUISTEREN

Het is geen toeval dat we graag koffie drinken. Bij een goed kopje kunnen we je namelijk beter leren kennen. We luisteren graag naar je visie, je wensen en je eisen. Zo gaan we gefundeerd van start met het creatieve proces.

how 02

WE ONDERZOEKEN

Hierbij laten we ons ruimtelijk inzicht los. We onderzoeken hoe jouw verhaal past binnen de opgegeven ruimte(s). Met een frisse blik en ons alternatieve brein kunnen we jouw droom optimaliseren.

how 03

WE SCHETSEN

Jouw project krijgt digitaal vorm in 3D. Onze ideeën worden uitgewerkt tot in het detail zodat we je een zo goed mogelijk beeld kunnen geven van je toekomstig interieur. Trek je stapschoenen maar al aan voor die virtuele wandeling.

how 04

WE ADVISEREN

We leveren niet enkel mooie plaatjes af, ook alle details en materialen worden uitvoerig met je besproken. Onze adviezen, 3D beelden en technische plannen worden voor jouw gebundeld tot een concreet uitvoeringsdossier.

how 05

WE ONDERSTEUNEN

Het advies is een samenvatting, maar geen eindpunt. Ook in de uitvoering van je project kunnen we ondersteuning bieden waar jij dat nodig acht. Samen maken we van jouw project een geslaagd project.

Versterk je merk met je showroom

Geef je sales een boost door je merk en je verhaal naar voor te brengen in je showroom. Wij vertalen je bedrijfsidentiteit naar een krachtig en doordacht design. Je showroom wordt zo je uithangbord zodat klanten je weten te vinden. Een sterk merkt begint immers bij een sterk interieur. Wacht niet langer en laat ons je adviseren.
AA 20230321_Aktual_De Clerck_WEB_©Jeroen Willems_048

Showroom

De Clerck

QUOTE - BLACK 72dpi

Sven overtuigde ons met zijn productkennis, deskundigheid en persoonlijke aanpak. Hij hield bij het interieuradvies rekening met onze smaak en ons budget, maar verraste ook met nieuwe inzichten.

Wannes & Lieve

INTERIEURONTWERP LOKEREN

QUOTE - BLACK 72dpi

Een professionele, flexibele aanpak en advies op maat van de klant. Een goed inlevingsvermogen in functie van wat de klant wenst en uitgebreide kennis. Kortom, een ontwerpstudio met passie voor het vak!

Jonathan & Mieke

INTERIEURONTWERP ZELE

Beleef je interieur eerst digitaal

Begin niet onbezonnen aan een nieuw verhaal. Laat ons je nieuwe interieur visualiseren en tot in de puntjes uittekenen. Zo krijg je pas echt een goed beeld van wat je kan verwachten. Je design in 3D aan de hand van fotorealistische beelden of liever een 360° experience van je interieur? Laat je alvast inspireren door onze projecten.