Interieur & meubel designstudio

Wij specialiseren ons in het ontwerpen van commerciële en residentiële ruimtes. Tijdloos en duurzaam design geheel op maat van de klant. Wij hebben de expertise om je waarden, eisen en je persoonlijke stijl naar een sterk ontwerp te vertalen.
moodboard 04
what 01

MEUBEL & PRODUCT DESIGN

Maatmeubilair voor je interieur nodig? Of wil je de productrange van je bedrijf opwaarderen met een nieuw design? Display of promomeubel voor je producten? Wij bieden onze expertise in meubelontwerp graag aan voor jouw nieuwe project.

what 02

INTERIOR DESIGN

Interieurontwerp voor één ruimte of een totaalinterieur? Een nieuw kantoor of een renovatie van je showroom? De realisatie van je idee begint telkens met een goed uitgewerkt plan. Laat het denkwerk maar aan ons over.

what 03

FREELANCE SERVICES

Heb je meerdere projecten of wil je een designstrategie uitbouwen? Wij staan klaar voor duurzame en langdurige samenwerkingen. Ontdek wat design voor jouw bedrijf kan betekenen.

Sven Callewaert

Lead designer

zelfportret 02

Let us do the thinking

Het denkproces is de basis van onze ontwerpmethodiek. Door aandachtig te luisteren naar uw noden en wensen en deze te combineren met onze expertise, zijn we zeker van een optimaal resultaat. Een ontwerp dat werkt, goed aanvoelt én er goed uitziet. Zo krijg je gelukkige eindgebruikers, genereer je een langere gebruiksduur en dus een duurzaam design.

Deze ontwerpmethodiek stuwt voort uit onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van commerciële interieurs zoals showrooms, bedrijfsinterieurs en beursstanden. Onze lead designer Sven laat je graag kennis maken met zijn passie voor ontwerp, zijn scherp inzicht en zijn oog voor detail. Twijfel dus niet langer en laat het denkwerk aan ons over.

+10 JAAR ERVARING MET ONTWERP EN ADVIES

360° VIRTUAL TOURS & FOTOREALISTISCHE 3D BEELDEN

SPECIALISATIE VERLICHTING & LICHTSTUDIES

ONTWERPEN MET RESPECT VOOR MENS EN PLANEET

Beleef je interieur eerst digitaal

Begin niet onbezonnen aan een nieuw verhaal. Laat ons je nieuwe interieur visualiseren en tot in de puntjes uittekenen. Zo krijg je pas echt een goed beeld van wat je kan verwachten. Je design in 3D aan de hand van fotorealistische beelden of liever een 360° experience van je interieur? Laat je alvast inspireren door onze projecten.