Interieur & meubel designstudio

Wij specialiseren ons in het ontwerpen van commerciële en residentiële ruimtes. Tijdloos en duurzaam design geheel op maat van de klant. Wij hebben de expertise om je waarden, eisen en je persoonlijke stijl naar een sterk ontwerp te vertalen.
moodboard 04
what commercial N

COMMERCIEEL INTERIEUR DESIGN

Wil je een interieurontwerp voor je showroom, horecazaak, kantoor of bedrijfsruimte? Geef je onderneming de uitstraling die het verdient! Wij brengen jouw bedrijfsidentiteit tot leven in een creatief en doordacht interieurconcept. Twijfel niet langer en laat het creatieve proces maar aan ons over.

what residential N

RESIDENTIEEL INTERIEUR DESIGN

Nood aan een interieurmake-over voor je badkamer, keuken of woonkamer? Of toch liever jouw huis een totaal renovatie geven? Het verwezenlijken van jouw interieurvisie begint altijd met een doordacht plan. Voor je interieurontwerp zit je bij thus studio aan het juiste adres!

what freelance N

FREELANCE SERVICES

Is jouw bedrijf op zoek naar langdurige ondersteuning voor projecten of heb je nood aan een strategische benadering op gebied van design? Wij bieden flexibele freelance diensten aan om jouw behoeften te vervullen. Ontdek hoe ons designwerk kan bijdragen aan de groei van jouw onderneming!

Sven Callewaert

Lead designer

zelfportret 02

Let us do the thinking

Het denkproces is de basis van onze ontwerpmethodiek. Door aandachtig te luisteren naar uw noden en wensen en deze te combineren met onze expertise, zijn we zeker van een optimaal resultaat. Een ontwerp dat werkt, goed aanvoelt én er goed uitziet. Zo krijg je gelukkige eindgebruikers, genereer je een langere gebruiksduur en dus een duurzaam design.

Deze ontwerpmethodiek stuwt voort uit onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van commerciële interieurs zoals showrooms, bedrijfsinterieurs en beursstanden. Onze lead designer Sven laat je graag kennis maken met zijn passie voor ontwerp, zijn scherp inzicht en zijn oog voor detail. Twijfel dus niet langer en laat het denkwerk aan ons over.

+10 JAAR ERVARING MET ONTWERP EN ADVIES

360° VIRTUAL TOURS & FOTOREALISTISCHE 3D BEELDEN

SPECIALISATIE VERLICHTING & LICHTSTUDIES

ONTWERPEN MET RESPECT VOOR MENS EN PLANEET

Beleef je interieur eerst digitaal

Begin niet onbezonnen aan een nieuw verhaal. Laat ons je nieuwe interieur visualiseren en tot in de puntjes uittekenen. Zo krijg je pas echt een goed beeld van wat je kan verwachten. Je design in 3D aan de hand van fotorealistische beelden of liever een 360° experience van je interieur? Laat je alvast inspireren door onze projecten.